HTML

Kvintváltó- egyszer fenn, egyszer lenn....

Az élet olyan, mint egy kvintváltó népdal. Egyszer lenn, majd fenn, majd megint vissza le. És ez így megy a dal végéig.

Friss topikok

  • Minc: lol. cukros néni. a magyarok nem szeretik a mosolyt, már én is tapasztaltam... :P (2010.03.11. 13:21) mosoly
  • Minc: jól néznél ki úgy! szerintem belevághatsz (haha) a rövid haj-projektbe! amúgy nyugi, nem lesz gáz.... (2010.01.28. 17:39) 2010 rossz
  • Minc: aszondja kisebb. höhö. :) (2010.01.21. 20:04)

2010.03.09. 18:53 Tunc

panasz?!

Köszönöm, de nem. Nincs ok panaszra, hacsak az nem, hogy miért nincs több hasznosan eltölthető idő:)

Az a rossz a közösségi portálokkal (facebook, ld50), hogy fűggővé válik az ember. Kezdek olyan szinten lenni, ami már ijesztő. Legalábbis részemről. Miben nyilvánul ez meg? Abban, hogy nem is az emailjeimet nézem meg először,hanem a facebook-ot. És ha látom, hogy nem jelzett, nem írt, stb. senki, akkor meg addig csinálok valamit, amíg meg nem jelenik a kis piros négyzet a megfelelő helyen. Nem vagyok függő, csak ez így nem jó.:)

Amúgy meg volt két koncert, ami jól sikerült, és hétvégén tavaszi tali. Hm.... meglátjuk. Ha nem tetszik, max. hazajövök. Na jó, ezt nem csinálom!:) inkább antiszockodom. Nagy város Visegrád, sokfelé lehet menni....:)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kvintvalto.blog.hu/api/trackback/id/tr501826181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása